Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


----->

 

 

ett sommarledigt jag från här

och nu att räcka till det viktiga är

att sinnen får sträcka

denna ledighetsvecka

och bara landa utan besvär

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av in effigie VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-28 05:32



Bookmark and Share


  karenina VIP
Vilken skön känsla!
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP