Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en löftesrik gåta


Andrum


Under tidens
mantel
av
tvinnade trådar

En löftesrik gåta

En darrande
början

Ett livgivande
skrik
under den tunna
vävens
böljande hav
av livsöden

Ett andrum
för kropp och själ

Ett varande
gömt under
tidens mantel




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-29 10:08



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En välkomponerad dikt med spännande bildspråk.
2020-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt skaldat!
2020-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP