Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens flod

Kärleken är som en otroligt vacker flod med rent vatten, vackra vita sandstränder och ett evigt solsken.
Alla är inbjudna och alla får plats.
Men du kan inte ställa krav på den, du kan inte önska temperatur, det strömmande vattnets hastighet eller köpa dig en egen bit av varken strand eller vatten. Den är lika för alla, oavsett pengar, status, hudfärg eller kön. Men du kan inte vara rädd för vatten och du måste ha lärt dig simma innan du hoppar i, annars drunknar du i de, bitvis, starka strömmarna.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-07-29 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP