Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Johnny avskydde verkligen tavlor och texter som inte sade honom något. Han stod i ett galleri och betraktade kvinnan på bilden. Hon låg naken med ryggen vänd mot betraktaren på en röd divan. Han såg på hennes fötters baksidor.


Något litet om två halvor av en citron





Hon smekte den röda ovalen blå,
åt en halv citron och sprutande klämde hon starkt
den andra halvan mot en grön cirkel.

Nu fattades bara några gula streck,
för att som komplettera helheten.

Onsdagen kom och gick
utan att några telefonsignaler hördes
eller ens kom tutandes likt en smal flöjt
eller en trombon
genom luftlager på den höjden.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-30 04:36



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
En text att bita i. Kanske den tavla jag tror det rör sig om skrek så högt att alla andra ljud och ljus (lik)som försvann?
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP