Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Lill-Prosa Maxi 62



Prydnad

Jag är sur för att jag måste skriva. Men jag har rigorösa planer och blir desperat om jag inte har något att skriva.

Är det alltid roligt att dikta?



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-22 07:46



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Det är inte roligt, när man vill men inte kan.
2021-11-22

  Solstrale VIP
JA," resultatativt"
2021-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP