Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fale Bure inspirerade. Vart tog den skygga fina sommaren vägen, den var då förr som e ma(g)net...


Dagens förklarade ord 2020 08 01





Gul ag,
det är väl
fjolårsgammalt gräs?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2020-08-01 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP