Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


den första augusti

 

Daggen har brett ut sitt fuktiga hår

bäddat in allt i slöjor

solfingrar torkar tårarna bort 

tappert hon genom dimman lyser

genom töcknet kan vi ana en mjuk kontor

vår längtans bundna fågel

som kämpar befrielsekampen

tills förlöst den famnas av ljuset

 

Godmorgonkram älskade uggla <3

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-08-01 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP