Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Baylies har renlighetsmani..tacksamt bestyr


Himmelsblått



så långt ögat kan nå
nu får själen rusande tröst
och magin lever länge kvar
i frostnupet bröst
Vindbarn slumrar i vecket på ett blad
tills en annan dag
Livet gjuter nytt liv i skira väsen
som inte nariga vinden tål
så lika alla väsen osvsett vad vi är
Solskärmen blir för varm
nu skalar vi oss mer hudnära
Tvättmaskin hostar och ryter
blir det ingen fred på jord
förrän vintervila ?

Irriterande grannar ilar förbi
med lättare steg varje dag
absolut inte avundsjuk
kan tyvärr inte göra allt på en gång
Storstädar idag efter getingarna
så solkatter åter kan vräka sig
det går inte dammsuga då sprider
man giftet
spolar golv och mattor
Aldrig mera
nu är det tätat !!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-08-01 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP