Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gallret


att leva i fängelse är att leva utan speglar
utan jaget
då finner vi hålet i väggen
på andra sidan stenen, rösten ur mörkret
utan ansikte
rösten blir spegeln
bakom gallret




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-08-01 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP