Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodiöst


Det är något
som plötsligt
lyfter

ur tystnadens
magi

Kanske
är det en ton
av annan sort

som kommit
för att
ej glömmas bort

Med en enkel
och vacker
språkmelodi

som handlar om
att få vara fri

Lottie Ålhed




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-01 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP