Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bikten

 

Överhöljd av sjögräs
låg staden där
en dag hade dammluckorna öppnats
dränkte staden och människorna
det enda som synligt var
några tinnar
och ett kyrktorn som sträckte sig
mot himlen
Det märkliga var i ofärdstider
ringde klockan i tornet tre dånande slag
för att varna de jordbundna
Genom sekel efter sekel
fogas nya drömslott till
tills de lyftes
fram till ljus och verklighet

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-08-01 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP