Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


in

 

 

i augusti

med färger av allt

som andas liv 

 

till

 

hör penseldragen 

över himmel längs hav

smakar vind

 

på mina fält

och horisonten

alltid nära, bortom




Fri vers av in effigie VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-02 05:37



Bookmark and Share


  karenina VIP
Fin bild du målar med dina ord
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP