Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar hellre....

Jag älskar hellre med din själ än din kropp,
den ger så oerhört mycket mer av värde.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-08-03 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP