Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Just mentala resor till andra länder kan mycket väl som bära frukt och få som res-ul-tat själva upplevelsen som en tankens upplevelser till exempelvis Spanien.


Något litet om förberedelsen som sådan



Annars är det inte illa att resa mera mentalt,
i boken, filmen, musiken,
kartläsning betyder att den som gillar frukt,
exempelvis äpplen eller päron
ser på mogen ungdom
att rutten är den inte riktigt än...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2020-08-05 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP