Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för den skrattfestivalen

 

Dagen idag verkar lovande

ketchupeffekt, allting kommer på en gång

i vardagen och nu det som fick

det tänjbara bandet

ge vika mellan läpp och näsa

en sida dök upp "klokuggla"

d Artagnan en annan ligger dubbelvikt

i fosterställning

Portos försöker hjälpa mig upp

antar det var en galen tupp

som lånat ditt alter ego

storstädning gillas inte

men det som blir så fint..

något roligt måste man unna sig

efter allt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-08-04 11:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack själv :=)
2023-04-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP