Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solelden

 

 

vandrar över himlens fäste

slår sig till ro i vindbarnens näste

soleld gränslöst förnyar

ger åt vårt grässtrå himmelsstänk

ger året om vår fågel en stämma

Det är vinden som vänt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-08-04 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP