Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godkvällkram älskade uggla <3


Stjärnbilder

 

 

gräsets vajande viskningar
omfamnar våra hovar
vi finner glädje i himlens krona
dränker oss i närmaste träd
dricker oss otörstiga av daggen och regnet
Pegasens vita vingar fäster vår rygg
midnattsmörker härskar vår rymd
vindfingrar smeker hår
genom tårarnas hav
vandrar silverfiskar
stjärneglitter varje natt

då våra stjärnbilder
betar över de himmelska ängarna,

stampar i sina spiltor

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-08-04 19:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Härlig den.
2022-07-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP