Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäril med färg av jade

Hjärtats orkidé.
Frusen vildros.
Ömsint brudslöja.

När nuet vaggar mig.
Men inte som du.
När näktergalens vingar beskyddar.
Men inte som du.
När havsbrus lugnar.
Men inte som du.

Morgonen ser.
Kvällen lyssnar.
Natten doftar.

Samma stjärnfall. Samma regnbåge. Samma soluppgång.
Men inte som du.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-05 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP