Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder blad



Vänder blad
när håglösheten
kräver utrymme

Söker genomskåda
hennes stela hållning
och inåtvända blick

Kanske går det
fortfarande
att tina den fastfrusna
bilden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-07 11:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text med ett förhoppningsfullt avslut!
2020-08-07

  Kungskobran VIP
Att tina upp är svårt
det sitter hårt åt
man sliter sina hår
men till sist det går
2020-08-07

  Kajan VIP
Så väl skrivet av dig, betydelsen växer sig tydlig helt naturligt vid läsning. Mycket bra.
2020-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP