Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätta handen

 

 

Bakom regnmolnen

glimmar stjärnorna som aldrig förr

där finns en magisk dörr

rätta handen porten öppnar

dörren av frostrosor täckt

iklädd sin vinterdräkt

du finns alltid som en varm vind i mitt hjärta

någonstans där i djupet

där stjärnhimlen vandrar

upplyst av sina bloss

ser och hör vi alltid varandra

 

älskade klokuggla kram <3

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-08-07 13:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP