Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skiljetecken klokuggla <3

 

 

vi överlever på svältkost

det vi skördar från markerna

medan staden dör av vällevnad

de dignande borden

 

Den sanna kärleken överlever allt

så länge minnet lever kvar

än gallret skiljer oss åt

delar vi hjärtats gråt

och alla minnen

Var inte ledsen om någon

säger dumma saker

Vi kan inte ändra andra

att tycka lika som vi

Blir någon sur, beror det

ofta på sanningen nära

 

 

 

 

"Kärleken lever på svältkost

men dör av vällevnad"

Alfred de Musset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-08-07 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP