Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gomiddag älskade Uggla

 

 

Det finns morgnar ingen vill mista

om de fanns på burk att köpa

skulle varje till storköpet löpa

varje gång isarna under foten brista

tänk att få vakna i ett doftande hus

höra ljudet av vindens rogivande sus

känna luften silversval

och veta att du mår bra

då är lyckan total

 




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-08-08 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP