Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor på det ?



spåren förskräcker
någon försöker kränga skinnet varje dag
varför sälja ut det före björnen är skjuten ?

själv går jag en runda varje kväll
kollar fönster och dörrar är stängda
försöker tänka på allt även om

min ena hand är bakbunden !




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-08-09 07:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja hu
2022-03-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP