Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kulramen



Vem flyttar de svarta och vita
så de svarta väger över
och hela rymden får slagsida

För att solen ska förmå lysa landskapet
så ärrat efter alla krig
behöver människan stanna upp
se sig själv i ögonen

och se sin egen jordbegängelse




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-08-09 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP