Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STARK

 

 

som en springbrunn

stegande med högbent gång

och blottad panna ser jag dig

än bördans gissel slår ut

i blödande rosor

längs stingande steg

alltid vad jag vet

ej liv ej död

blott dunsten röd




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-08-09 07:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Livgivande ord kram
2021-11-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP