Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svalkan vi får älskade uggla

 

 

då skymningen dragit för sin gardin

 silar solljuset svagare in

visst har saknaden varit stor

då värmen försvann

men hela naturen tar en siesta

fåglarnas aftonkvitter hörs till kvällen

  havets vindar härliga

lindringen de ger

men skyar lätta 

är det rätta

för inte röda faror på akuten

vi sätta 

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-08-09 13:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) faktiskt så
2021-11-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP