Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ångvält

Oblyga människor blir
då de vill ha något
varken rast eller ro finns
alla upptänkliga uppfinningar
även man försöker värja sig
insikten jag har gått för långt?
vanligare än man kan tro
för plötsligt blåser andra vindar
Då man envist står fast
Då är kokpunkten nästan nådd
Förhastade beslut nej tack
Har fått trådalger i dammen men kemikalier
Hur går det då med grodor
Och salamander
Då jag läste på visade det sig
Jag har fel medlet är biologiskt
används både i damm och akvarier
dessvärre ska vattenytan va 50 % minst
täckt av växter och det är den inte
Bakläxa där också
.kunskaper tar aldrig slut
De förbrukar näring alger växer av
Det var bara krypa till korset
Då man har fel
Värme ger kort stubin












Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-08-09 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP