Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Utan rim 1



Prydnad

Jesse Owens vibrerade
i startblocken,
medveten och balanserad
i sin roll som Gud.
Startern höjde pistolen.
I den totala tystnaden
tryckte han av.
Skottet träffade Jesse
i låret,
solen gick i moln
och tävlingarna avbröts.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-22 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP