Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Utan rim 3



Prydnad

Packade
som strontium-atomer
i en tändsticksask
bryter vi oss ur
ensamheten
och kallar oss själva
mänskligheten.
Vi går med,
och inte mot,
och när vi funnit
vägen
så vet vi,
att här gick vi
för så länge sedan.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-19 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP