Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Näckrosbladet

värmen ger en glupande törst
då går det att finna
en av trädgårdens minsta
på ett näckrosblad
där den släcker sin törst
Gokväll älskade uggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-08-09 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP