Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med några ord - ett livstecken ...


I FÄRG - VÅR LÄNGTAN

#I_FÄRG


Varmt dansar droppen
i leenden och kyssar


fuktdis över Din heta, heta hud
ångan i pärlande fukt
målar i andetagens lyckoskri


vildhjärtats vinnande slagfält
bländande vita
bröllopslakan bändade längtan


vild doft av vingars vuxenhet
söt honung mjukt i havsbris


I gryningens skira vita imma
en ny sol
Ur Din famn, i vårt namn
lyfter en regnbåge
sig i löftet



Victoria © DominiQue NVC Costa




Fri vers (Prosapoesi) av DominiQueen
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-09 22:02



Bookmark and Share


  PPQ
fantastiskt vacker text
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen