Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De äkta

Omkullvält parfymflaska.
Dyrbara droppar.
Vem bryr sig?
Mer än du.
Försöker fånga upp dem från parkettgolvet.
Lönlöst.
Varför inte istället krama om mig?
Jag törstar efter kramar.
De äkta.
Inte falska kopior.
Kopior av dyrbar parfym.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-10 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP