Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

go eftermiddag älskade uggla


vaknade av åskan och regnet
teven stod på kanalen ett
hur arkitekter förvandlar landskapet
de nyttjar regnet, fick en vidunderlig idé
blev avskräckt tidigt i morse
då jag såg trafiken på sidan
positiv hjärntvätt definitivt, vilka luspudlar
dessutom applåder aktiverar läsarsidan
och gjort en tid, vilken leder till ...
gamla sidor applåderar ackja

tvättmaskinen snurrade då jag gav mig hemifrån
7.30 veckohandlade Elsa och mig
därpå trädgårdsmästaren växter till dammen
sedan beklagade grannen sig över värmen
jag instämde svettdrypande stängde dörren
klädde av det tidigare rentvättade
stapplade in i sovrummet slocknade
och nu kall lunch och ut igen
handla matta till uterummet
mattläggare får lägga "vinyl"
i morgonbittida tippen klockan 7.00
Om man ska få något gjort i värmen
måste man va igång före solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-08-10 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP