Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att stanna kvar

 

 

vad är vi utan våra drömmar

att gå emot

denna ljusstrimma du lade i min hand

den betyder allt

även om det är kallt

vi kan treva oss blinda

krypa längs golv. det lilla ljuset

lyser upp varje hörn

det vindpinade huset

en vindstöt kan beröva trädet dess löv

ödelägga odlingar, sopa bort

det enda vi inbillade

men det sanna fanns kvar

och vindfåglarnas resa



sträckte sig ut under rymdens tak




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-10 16:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den blev fin :)
2023-01-26

  morgonstjärna VIP
Hjärtkramar
2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP