Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledare - Följare

En ledare gör sina egna värderingar om vad som är
rätt eller fel medan en följare överlämnar detta till
sin omgivning.
Enkel kan det frågas om du tänker själv eller
imiterar de du vill efterlikna.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-11 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP