Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slockna



Medan mörkret kröp närmare
stolen där jag satt
fastfrusen frågade mig
Varför
såg solen sakta slockna, bli till natt
Finns mer fasansfulla tvåbenta
än Homo Sapiens?
Sorgen blytung




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-12 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP