Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORÄTTVIsOR



Varje människa är värdefull
det finns monster som andra förtrycka
missunnar de som varken får höras
eller synas varje uns av lycka

varför ska utsatta sitt ljus under skäppan sätta
för egoisten ska stå på estraden och lysa
sådant ogräs finns det mycket av
de gör sig bäst utlokaliserade på entreprenad

Jag tar ingen skit mera !!

LÄS KOSTBARA KUNSKAPER




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-12 10:41



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra text
"jag tar
ingen skit
mera"
mycket
bra!
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP