Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varje minut



tänker på dagar som gått
kommer ihåg varje minut
det vi skrev i sanden var magiskt
det var ett fyrverkeri
året bara försvann
aldrig tog tiden slut
för vi levde varje minut
kommer du ihåg himlen färgades
av tusen vingefladder som lyfte mot skyn
inget visste vi om dimmornas bro
eller väven spindelben vävde
den "felfrie" på 8 ben
och du får bära skulden för Isdrottningen
och de två lade sig i bakhåll
i dungen
klär mig i sorgedok varje dag
tills du på starka vingar lyfter igen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-08-12 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP