Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hörsägen


Det sägs tårar renar
men hur kan havet mera
då floden alltid
väller över

det är då vi vet om sorgen
vad människor gör varandra
en sotsvart gardin
blandas med solens strålar
fyller dagens koppar
sjunger aldrig mera
de sånger vi sjöng förut
den glädjen

läckte sorgen ut





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-12 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP