Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ställe








Hatten i väskan, smördeg i tortellini
F.Kafka är i boken, riset i gröten
Picasso i tavlan, musslan i sitt skal
Beethoven är i pianot, månen i sonaten
Jag är inuti mig, drömmarna i det förflutna
Mitt hår i ordet, orden i lexikonet
Synderna i samvetet, tron i hjärnans hörn
Fickuret i fickan, hemligheterna i grannflickans ögon
M.T.Cicero är i tunnan, fiskarna i havet
Platon och Sokrates i akademin, slavarna i dödens gropar
Heraklites i floden, allting flyter
Heredot i Efes, Paris i Troja, spjuten flyger i luften
Du är inuti dig, rosorna i trädgården
Dina ord i minnen, skratten är i ögonen
Din charm är kvar i mig, smärtan i det förflutna
Kroppen i Stockholm och själen i Karlskrona.




Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-12 14:35



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Flow i dikten fylld av liv. Vackert.
2020-10-06

  Elinor Sörensson VIP
Härligt flyt med ett sting
av saknad.
2020-08-13

    ej medlem längre
Vilket flyt!
2020-08-12

    Sefarge VIP
Härlig historia
Som flyter på
I nu som då
-tid!
;)
2020-08-12

  Öknens Ros VIP
Surrealistiskt men ändå begripligt på nåt sätt. Var sak på sin plats, ändå snurrar orden runt.
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP