Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommarväder klokuggla


skratten från bassängen
där samlas barn och vuxna
en fördel
då barnasinnet lever kvar
mest hos fadren
kanhända könsrollerna
inomhus breder den slagne hjälten ut sig
tar en fikapaus
drömmer om middagsmaten
eller allmänt sommartrött
under sin varma kostym





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-12 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP