Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbrevet II



De kostbara orden med möda regnet skrev
fastän blödande av frost och vinter
Skärvorna finns alla kvar
allt det värdefulla
de bevaras i ett bombsäkert valv

där tystnaden står kvar

över markerna går tiden med långa kliv
sätter munnen till själen
en allvarlig storm drar över världen








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-08-13 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP