Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några rader till dig älskade uggla, vet du gillar den


Sommarlängtan

alla barfotabarn i livet
längtar att få se
gräs träd och blommor
solen som målar oss gyllengula
låt oss få leva
låt oss få andas bland alla andra
alla så värdefulla
vi längtar att finnas till
vid skogsbrynet
som glimmar och lockar
och att få höra klockklangen
som vandrar bort genom landskapet
eskorterad av svalornas krii
då står vi barfota
i klockklangen och sjunger av lycka
att finnas till


Dikten vill vara en symbol
för allemansrätten
att få vara som vi är
vandra friade bland
naturens alla mirakel




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-08-15 10:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram :)
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP