Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enbart härligt



ingenting är besvärligt vi närmar oss hösten
först ska trenne dagar sommarhetta
genomlidas trettio grader
morgnarna är fyllda av nattöppna fönster
som i djupa andetag drar i sig
morgonsvalkan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-08-14 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP