Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Arla ögonblicksbild


solfingrar torkar bort
skuggan på solgaveln
fiskmåsar djupdyker mellan husen
vinglar uppåt det gränslösa havet
seglar högt över fåren
som betar himmelshavet

går inte med förbundna ögon
varje morgon förundrad över vad som sker
oförutsedda saker händer ständigt
fiskmåsar drar in mot land
skaffar sig hyresrätt i staden ?
häromdan tältade en fiskmås på en skorsten
hade party med sina vänner




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-08-14 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP