Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Växtkraft



Rågåkerns alla nickande huvud
skördades en vecka sedan
och stubben samlades in
stora halmrullar låg utslängda
jätten hade kastat käglor
över stubbade strån

i dag växer där späda gröna strån
Det är växtkraft som orkar gro,
trots torkan
där livets hårda törnar ger
ändå över ansiktet
en solad vinge ser




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-08-14 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP