Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Prosaövning 3



Prydnad

Malkolm skrev. Arbetet med pennan och kollegieblockets papper var viktigt, och den höga prioriteten hade gjor honom till medlem i X-stads skrivarklubb. Föreningen gav ut en skrift vartannat år, en antologi med de frivilliga medlemmarnas bidrag. För Malkolm var publiceringen en guldmedalj, den var att vinna livet.

Antologin spreds till släkt och till vänner. Men när Malkolm försökte sälja till Sixten så skakade den motvillige kunden på huvudet. Men var inte köp en plikt?

Malkolm sa genast upp bekantskapen med Sixten som skakat på huvudet av ointresse för klenoden. Men vänskap kräver offer.



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-09-30 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP