Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Ytterst innerst 1



Prydnad

Du sa
ordet,
så jag kände
allt.
Sedan skrattade du
och ville
att jag skulle se på dig.
Och när jag tittade,
så visste jag
allt.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-06 08:02



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Prima, poeten, prima
2021-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP