Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Eldfågeln




om dag dog ut
och evig natt kom
hade solen brunnit slut
men för dig och livet enkom
ändå vinden dig sökte
allt över bergens himmelsrand
och eldfågelns möte
Då från rymden föll en himmelsk brand
när vi som vindbarn höll dagen i vår hand
slog åter ljuset ut i lågor





Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-08-15 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP