Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förundrad över mycket klokuggla


att livstycket förmår hålla ihop
alla förvanskade fakta
så bevisbördan ligger på de utsatta
smidigt och lätt avlägsnar skurken varje spår
det var han som byggde murarna
stegrade ångesten nästan året
du gick där och väntade
hörde mig inte för skurkens byggnadsverk
till slut lysnade du till pappersorden
som vällde ur den välsmorda truten
och att läsa lånarna som byggt ovanpå
dina stallplatser får knytnäven i fickan knytas!

att dylik person sover på den samvetslösa kudden?

tydligt är desto mer lik som finns i den garderoben
desto flitigare skakar de blodiga fingrarna sig torra
och många kring det klaveret sig församla
Givetvis lika viktigt för alla behålla polityren
den yttre glansen betyder allt för dominansen




Fri vers (Spoken word/Slam) av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-08-16 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP